Maak er een feestje van met ballonnen!

Wilt u uw feest nét even dat beetje extra geven? Of uw winkel of bedrijf in de spotlight zetten? Met ballonnen trek je gegarandeerd de aandacht!
Een opvallende ballonnenboog, ballonpilaren of heliumballonnen maken het allemaal wat feestelijker, maar wij kunnen ook de hele locatie voor u decoreren met ballonnen.

Ballondecoraties

Ballondecoraties worden veel gebruikt bij de opening van winkels, autoshows, op scholen, feesten zoals: bruiloften, verjaardagsfeesten, geboorte en gender reveal, jubileaevenementen, of gewoon als er iets te vieren valt.
Naast het verzorgen van volledige ballondecoraties leveren wij losse heliumballonnen op locatie.

Laat de ballonnen maar aan ons over, dan kunt u zich rustig voorbereiden op het feest. Van zomaar een feestelijke ballon tot een complete decoratie van evenement en bedrijven.

Ballonnenboog

Heliumballonnen

Meer informatie over heliumballonnen vindt u op onze speciale heliumballonnensite! Wij hebben de goedkoopste heliumballonnen in Almere en Lelystad, met uiteraard de beste kwaliteit!

Decoraties

Wij verzorgen aankleding van zalen, restaurants, cafés, winkels en bedrijven. Ook de openingen van winkels en bedrijven door middel van het plaatsen van ballonnenbogen of ballonnenpilaren. Zo hebben wij gewerkt voor toonaangevende bedrijven als Kruidvat, V&D, Trekpleister, ONLY, ICI Paris en Douglas.

Ook kunnen wij de winkel van binnen versieren of de werkplekken van de werknemers decoreren.