Ballonnenpilaar

Ballonnenpilaar

Zoekt u naar een ballonnenpilaar om uw feest een extra impuls te geven? Wilt u de aandacht trekken voor uw feest, bruiloft, evenement, actie of andere feestelijke gelegenheid? Dan zijn ballonnenpilaren dé blikvangers om een feestelijke sfeer uit te stralen! U kunt een ballonpilaar of meerdere ballonnenpilaren plaatsen bij de ingang van uw huis, winkel of feestzaal als ideale eyecatcher. U kunt de ballonnenpilaren natuurlijk ook binnen plaatsen. Het formaat en het gewicht van een ballonpilaar maakt deze ballondecoratie ideal om verplaatst te worden naar iedere gewenste plek.

Een ballonnenpilaar is al verkrijgbaar vanaf € 15,00, namelijk de Pilaar Mini. Deze kunt u bij ons bestellen, maar ook direct in de winkel voor dezelfde dag bestellen en dan later op de dag ophalen. Het fijne aan deze expliciete pilaar is dat deze makkelijk te verplaatsen is en op diverse locaties te gebruiken is. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Ballonnenpilaar voor uw feest

Een ballonnenpilaar past perfect bij uw feest. Of het nu gaat om een bruiloft, communie, verjaardag, trouwdag of examenfeest, een ballonpilaar laat altijd zien dat u iets te vieren heeft. De ballonnenpilaren zijn zowel buiten als binnen te gebruiken en zijn zeer gemakkelijk te verplaatsen. Deze ballondecoratie zal niet snel vervelen en daarom kunt u verschillende soorten ballonnenpilaren op verschillende locaties plaatsen.

Ballonnenpilaar op maat

De Feesthoek biedt ballonnenpilaren en ballondecoraties in allerlei soorten en maten, waaronder ballonnenbogen, heliumballonnen, cadeauballonnen. Daarnaast kunt u zelf uw gewenste kleuren aangeven. Wij hebben verschillende mogelijkheden en staan ook altijd open voor suggesties van uw kant. Dus mocht u op internet of bij een ander feest een mooie ballonpilaar hebben gezien dan kunt u deze altijd aan ons laten zien en kunnen wij de prijs bepalen.

Heeft u vragen?

Lelystad

0320 – 23 22 14

Almere

036 – 52 60 988