Ballonnenboog

Ballonnenboog

Zoekt u naar een ballonnenboog voor uw feest of opening? Een boog van ballonnen laat iedereen meteen weten waar het feest is. Maar ook bij een opening is een ballonboog dé manier om aandacht te trekken. Wij leveren al onze ballonnen in allerlei soorten, maten en kleuren. Wilt u liever een ballonnenslinger dan is dat ook mogelijk!

Voor een enkele deur zijn de kosten voor een ballonnenboog / ballonnenslinger € 80,00, voor een dubbele deur betaalt u € 100,00. De kleuren kunt u uiteraard zelf bepalen. Ook is het mogelijk om de boog in een speciale vorm te laten maken. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Ballonnenboog voor uw feest

Viert u een verjaardag, huwelijk, communie, jubileum, evenement, geboorte, gender reveal, babyshower of opening? Met een ballonnenboog laat u zien dat u écht iets te vieren heeft! De boog van ballonnen kunt u voor de ingang van uw huis, pand, feestzaal of winkel plaatsen, zodat deze ballondecoratie een geweldige eyecatcher is.

Ballonnenboog voor uw winkel

Zoekt u naar een mooie ballonnenboog voor de ingang van uw winkel? De Feesthoek is uw vaste adres voor de realisatie van ballondecoraties voor uw zaak. Een ballonboog is een perfecte decoratie om de opening van uw winkel te vieren of om een actie te promoten. Natuurlijk kunt u ballonnenbogen ook gebruiken als ideale eyecatcher om klanten aan te trekken. Wij garanderen u dat onze ballonnenbogen opvallen.

Heeft u vragen?

Lelystad

0320 – 23 22 14

Almere

036 – 52 60 988