Ballondecoraties

Ballondecoraties

Wilt u ballondecoraties bestellen? Of geeft u een feest en wilt u uw locatie of feestzaal extra laten opvallen? Bij De Feesthoek kunt u terecht voor alle soorten ballondecoraties in allerlei soorten en maten. Ballonnen maken uw evenement, feest of actie nét iets feestelijker. Voor iedere gelegenheid bieden wij de juiste ballondecoratie, dankzij ons grote assortiment en jarenlange ervaring allerlei soorten ballonnen.

De Feesthoek biedt ballondecoraties voor zowel kleine als grote gelegenheden. Van een kleine ballonnenboog voor bij u thuis tot een volledig gedecoreerde feestzaal. Daarnaast decoreren wij feestzalen, congreslocaties, woonkamers, tuinen en winkels op locatie. Al onze ballondecoraties worden compleet naar wens gemaakt, in elke kleurcombinatie die u wenst.

Ballonnenboog

Wilt u een ballonnenboog bestellen? Met een ballonnenboog maakt u iedere feestelijke gelegenheid extra speciaal! Of het nou een verjaardag, bruiloft, communie, opening van een winkel of babyshower is, met een ballonnenboog van De Feesthoek is altijd een mooie eyecatcher! U laat op een indrukwekkende manier zien dat er iets te vieren valt.

De ballonnenbogen van De Feesthoek worden op maat gemaakt. U bepaalt zelf de vorm, de kleuren en het formaat van de ballonnen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw feest helemaal compleet maken met de leukste ballondecoraties.

Ballonnenpilaar

Met een ballonnenpilaar is het altijd feest! Deze ballonnendecoratie is geschikt voor iedere feestelijke gelegenheid. Een ballonnenpilaar kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is makkelijk te verplaatsen en wordt veel gebruikt tijdens verjaardagen, bruiloften, babyshowers, openingen, evenementen, beurzen en huwelijken.

Voor de leukste ballonnenpilaren bent u bij De Feesthoek aan het juiste adres. Wij bieden ballonnenpilaren en andere ballondecoraties in allerlei soorten, maten, vormen en kleuren. Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden!

Heeft u vragen?

Lelystad

0320 – 23 22 14

Almere

036 – 52 60 988